Over ons

Over Plankske Plus

Plankske Plus vindt haar oorsprong in het dienstenchequebedrijf ’t Plankske. De activiteiten van een dienstenchequebedrijf beperken zich echter tot huishoud- en strijkdiensten. Op vraag van klanten om ook andere diensten aan te bieden, werd Plankske Plus opgericht.

Meer diensten

Uit een bevraging bij de klanten van dienstenchequebedrijf ’t Plankske bleek dat er een nood was aan een bedrijf dat een ruitenreinigingsdienst en een groendienst kon aanbieden. Op 12 september 2013 werd daarom Plankske Plus boven de doopvont gehouden. 
 

Plankske Plus levert kwalitatieve diensten en is een centraal contactpunt voor onze klanten. We streven naar een hoge tevredenheid bij onze klanten en doen al het mogelijk om dit waar te maken.

Toekomst

We blijven onze blik op de toekomst richten en zitten nog boordevol plannen. Of je binnenkort effectief een beroep kan doen op  een fietsenhersteldienst aan huis, een klusjesdienst, of … laten we nog even in het midden. Maar we houden je graag op de hoogte via onze website, Facebookpagina en nieuwsbrief!

 

Offerteaanvraag ruitenreiniging

Wens je een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van ruiten ?

Maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. Of contacteer ons op 014/45 21 22.


Offerte aanvragen

 

contacteer ons

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerteaanvraag.

Plankske Plus bvba
Steenweg op Sevendonk 92
2360 Oud-turnhout
Tel: 014 45 21 22
E-mail: info@plankskeplus.be

Volg ons op:

Back to Top